Blog : Reunió informativa expropiacions sector 7 Massalavés.
Reunión informativa expropiaciones sector 7 Massalavés

El 21 de novembre de 2018 va tindre lloc una reunió informativa en el Saló d’Actes de l’Ajuntament de Massalavés, amb els regants propietaris de parcel·les afectades per les obres de la Xarxa de Transport del Sector 7 de la Séquia Real del Xúquer en els termes municipals de Massalavés i Benimodo.

A la reunió, presidida per D. Ricardo García Perales, president de la Junta Local de Massalavés, van assistir Dña. Ana Ferrer Galotto, vicesecretària de la Séquia Real del Xúquer, D. Rafael Serra Enginyer tècnic de la ARJ responsable de Projectes i Obres i D. Antonio Olmos Enginyer Agrònom contractat per la ARJ com a assistència tècnica per a les expropiacions.

Reunión informativa expropiaciones sector 7 Massalavés

En ella es va informar del traçat de l’obra a executar, de les ocupacions i altres afeccions i dels preus de l’expropiació aprovats per la Junta de Govern de la Séquia Real del Xúquer.

El projecte es troba encara en fase d’informació pública pendent d’aprovació definitiva. Una vegada aprovat s’iniciarà el procediment d’expropiació.

Si la tramitació segueix els seus terminis previstos, les obres podrien iniciar-se en el segon semestre del 2019 i podrien posar-se en servei en la campanya 2020 beneficiant a 3.830 *Hgds que porten esperant huit anys des que es va acabar la Xarxa de Distribució d’aquest mateix Sector.

Regants

Selecciona idioma:

VALENCIANO ESPAÑOL