Blog : Recordant a Pepe Duart
Pepe Duart Acequia Real del Júcar

El passat dia 20 d’abril va morir En Juan José Duart Blay, president de la Séquia Reial del Xúquer des de febrer de 2017; una presidència que va servir de colofó a una extensa trajectòria de treball en la Comunitat que va començar en 1981 quan va ser elegit vocal foraster d’Almussafes.

Des que es va conèixer la trista notícia de la seua mort es van succeir les condolences i les mostres d’afecte, fent-se eco els mitjans de comunicació.

En Juan José Duart va participar en el procés de modernització aportant la seua experiència d’empresari i home de camp.

Retrato de Pepe Duart

També va exercir càrrecs en la Unitat Sindical d’Usuaris del Xúquer, la Federació Nacional de Comunitats de Regants de Espanya, el Consell Nacional de l’Aigua, els Consells Nacionals de Comunitats de Regants, la Junta Rectora del Parc Natural de l’Albufera i en la Confederació Hidrogràfica del Xúquer.

La Séquia Reial del Xúquer li va rendir un merescut homenatge coincidint amb la celebració de la Festivitat de Sant Joan Bautista, patró de la Comunitat, amb l’assistència de la família, una àmplia representació de la Comunitat i del regadiu espanyol, així com de l’Administració Central i Autonòmica.

Regants

Selecciona idioma:

VALENCIANO ESPAÑOL