Blog : Audiència amb Sa Majestat el Rei d’Espanya
Encuentro con su majestad el Rey de España

El passat mes de juliol, el Comitè d’Organització del XIV Congrés Nacional de Comunitats de Regants de España, celebrat a Torrevieja del 14 al 18 de maig, va mantenir una audiència amb S.M. el Rei En Felipe VI.

L’audiència es va celebrar amb l’assistència d’una representació de les comunitats de regants espanyoles, i, entre ells, En Antonio Costa Magraner, president de la Excma. Junta de Govern de la Séquia Reial del Xúquer i vocal del comitè d’organització del Congrés, acompanyat d’En Juan Valero de Palma Manglano, secretari de la Séquia Reial del Xúquer i secretari general del Congrés Nacional de Comunitats de Regants.

Encuentro con su majestad el Rey de España

En l’audiència es va informar de les conclusions aprovades en el Congrés, així com la proposta de noves mesures per millorar els sistemes de regadiu. Els temes van ser escoltats amb atenció per S.M. el Rei, passant-se a les Administracions competents per al seu estudi.

La recepció per part de S.M. el Rei En Felipe VI suposa un motiu d’orgull i servirà per millorar la forma de treballar i modernitzar el regadiu en un sector tan important en Espanya.

Regants

Selecciona idioma:

VALENCIANO ESPAÑOL